Furnizori

ALUPACK
ALUPACK

Endless Com s.r.l. este din anul 2000 importator și distribuitor exclusiv în România al produselor cu marca Ottimo / Alupack, produse în Italia. Gama de articole este alcătuită din tăvițe (caserole) de unică folosință din aluminiu, cu sau fără capac, destinate preparării, conservării și transportului alimentelor, precum și folii de aluminiu și material plastic pentru uz alimentar, hârtie de copt, pungi pentru congelator, pungi pentru cuburi de gheață, etc. Produsele sunt destinate, în ambalaje specifice, atât segmentului de catering cât și pieței de retail.

AMSCAN
AMSCAN

Înființat în anul 1947, Amscan își datorează numele faptului că fondatorii săi proveneau din America și Scandinavia. Deci… Amscan. Compania este astăzi lider mondial în proiectarea, producția și distribuția de articole și accesorii party.

AMSCAN
ARISTEA

Endless Com s.r.l. este din anul 2000 importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Aristea SpA. – Italia. Aristea, una dintre cele mai importante companii producatoare de articole de unica folosinta pentru uz alimentar din Italia, si-a construit si consolidat pozitia de top in acest segment prin implementarea celor mai moderne si eficiente tehnologii specifice acestui domeniu de activitate. Produsele sale se incadreaza in linia “standard-top range” acoperind o gama larga de produse, cum ar fi pahare (inclusiv pentru automate cafea), farfurii, tacamuri, caserole. In prezent Aristea detine doua unitati de productie in regiunea Salerno, care impreuna acopera o suprafata de peste 60.000mp., cea mai noua dintre ele fiind special dedicata productiei paharelor transparente tip PET.

DOLOMIT
DOLOMIT

Dolomit srl este unul dintre liderii de piata in Italia pe segmentul catering ca furnizor de scobitori rotunde din lemn, cu doua varfuri, de tepuse din bambus pentru frigarui, paie pentru baut, decoratiuni cocktail, sandwich si inghetata, pungi pentru congelator si pentru cuburi de gheata, etc. Toate aceste produse au o calitate deosebita si sunt ambalate in conditii de maxima igiena, in ambalaje cu design atragator, destinate nu doar segmentului de catering ci si celui de retail. O remarca speciala pentru tepusele pentru frigarui, care sunt produse din bambus recoltat la deplina maturitate si care sunt supuse unui proces de uscare astfel incat produsul finit este perfect drept si nu prezinta exfolieri.

Farafurii carton - Endless Verde
ENDLESS VERDE Endless Verde este o marca proprie a firmei Endless Com s.r.l., care reprezinta rezultatul preocuparilor noastre de a oferi consumatorilor o alternativa moderna si responsabila la vesela clasica de unica folosinta din material plastic sau din carton. De ce Endless Verde? Pentru ca aceste articole sunt produse din materii prime provenind din surse regenerabile anual (fibre de trestie de zahar) si a caror exploatare si prelucrare nu afecteaza mediul inconjurator, iar produsul finit este complet biodegradabil in sol in aproximativ 180 zile. Pe langa aceste atribute, articolele din gama Endless Verde se remarca printr-o greutate unitara mai mare si rigiditate net superioara comparativ cu produsele similare din material plastic sau carton. De asemenea, rezista la temperaturi ridicate (100°C la apa si 120°C la ulei alimentar) si pot fi utilizate atat pentru pregatirea alimentelor in cuptorul cu microunde cat si pentru pastrarea acestora in congelator.
AMSCAN
GEMAR

“Endless Com s.r.l. își adaugă in portofoliul furnizorilor săi un nou brand de renume, GEMAR (Italia). Cu o veche experiență în distribuția baloanelor din latex în special pe piața de retail, începând cu acest an firma noastră și-a concentrat atenția asupra unui alt segment, și anume baloanele din latex destinate decoratorilor profesioniști. Astfel avem acum posibilitatea de a livra clienților noștri o gamă diversă de tipodimensiuni, la un nivel de calitate și preț extrem de avantajoase.”

Produse GoldPlast
GOLDPLAST

De peste treizeci de ani, GoldPlast, producator de vesela de unica folosinta, este sinonimul calitatii. Achizitia sectoarelor de piata semnificative, aflate intr-o continua dezvoltare si care reprezinta o experienta fructuoasa, propunerile pentru un design nou, fac ca produsele noastre sa fie percepute mai degraba ca un punct de plecare decat ca un punct final. De fapt marca GoldPlast cuprinde o combinatie echilibrata de ingrediente strategice care simbolizeaza inovatia, tehnologia, cercetarea si designul, calitatea, atentia la detalii, bogatia gamei: o creativitate pur italiana, o capacitate de productie cu suflu european, o forta distributiva multidirectionala.

PEGASO
PEGASO

Incepand cu anul 2006, Endless Com a devenit importator si distribuitor exclusiv al firmei italiene Pegaso Giochi (Italia). Pegaso este o companie specializata in productia de articole de petrecere -pahare, farfurii, servetele, fete de masa, coifuri, suflatori, trompete, bannere, ghirlande, confetti, lumanari pentru tort - dar si baloane din latex simple si imprimate, ghirlande cu baloane, etc. Baloanele imprimate sunt destinate in special pietei de retail si includ licente ca Mickey Mouse, Princesses, Winnie the Pooh, Cars, Tinkerbell, Toy Story. De asemenea, pentru decoratori, este disponibila o gama diversificata de baloane din latex pentru modelaj, rotunde, inimioara, gigant, etc. in culori pastel, neon, cristal si metalizate.

PROCOS
PROCOS

Procos SA (Grecia) este, încă din anul 1954, specializată în producția de articole party, în special seturi și accesorii coordonate pentru masă și petrecere (pahare, farfurii, servețele, fețe de masă, coifuri, suflători, trompete, bannere, confetti, baloane din latex simple și imprimate, lumânări pentru tort, etc.). Cu o activitate de export în 68 tari din intreaga lume, Procos este nu doar liderul european pe acest segment de piață, ci și unul dintre cei mai importanți jucatori la nivel global. Produsele sale se disting printr-o calitate deosebită și o mare diversitate a tematicilor decorative, clasice sau cu licentă (Mickey Mouse, Princesses, Winnie the Pooh, Cars, Tinkerbell, Pirates, Toy Story, Spiderman, Barbie, etc.).