PARTENERI

 • AUCHAN

  Auchan este o retea internationala de hipermarket-uri, cu sediul central la Lille, Franta. In Romania, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la 7 noiembrie 2006 si a fost amplasat in cartierul Titan din Bucuresti.
 • Carrefour

  Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : hipermarketuri, supermarketuri, hard discount si magazine de vecinatate.
 • Cora

  Cora apartine companiei Romania Hypermarche, care este legata la randul sau de grupul franco-belgian Louis Delhaize. Primul magazin Cora s-a deschis in Romania in anul 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon.
 • Kaufland

  Kaufland este o companie de comert en-detail de origine nemteasca. Kaufland a luat nastere in 1984 si are sediul central in Neckarsulm, Germania. Lantul de magazine este membru al grupului Schwarz-Gruppe, alaturi de alte nume precum Lidl sau Handelshof si este prezent in tari precum Polonia, Cehia, Romania, Bulgaria si Croatia.
 • Profi

  Profi este o retea de magazine de proximitate, detinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors (EI). Reteaua de magazine de discount si de cartier Profi a fost fondata in 1979 in Belgia, si in 2006 numara 146 de unitati in Belgia, Ungaria si Romania.
 • Real 4 magazine

  Real

  REAL HYPER MAGAZINE isi desfasoara activitatea pe piata romaneasca sub brandul real,-. Fiecare magazin real,- isi propune sa fie destinatia preferata de cumparaturi in zona sa de acoperire, datorita pretului si a sortimentului adaptat cerintelor clientilor sai. Gama de produse cuprinde peste 25.000 de articole adresate intregii familii.
 • Selgros

  Selgros Cash&Carry Romania este unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si detine 22 de magazine in Romania. Selgros se afla printre liderii comertului romanesc pentru ca isi indeplineste cu seriozitate misiunea de a oferi, zilnic, o gama variata de produse, garantia prospetimii si a profesionalismului, la pretul corect.